Ana Sayfa
Fakülte
Dekan Mesajı

Dekan Mesajı

Günümüzde olduğu gibi gelecekte de Bilim ve Teknoloji ülkelerin en büyük itici gücü olacaktır. Dün bacalı sanayiden söz eden toplumlar bugün bacasız sanayide hangi noktada bulunduklarını konuşmaya başlamışlardır. İleri dünya ülkeleri bilgi toplumu olmanın çabası ve gayreti içinde araştırmalarına hızla devam etmektedirler.

Bu araştırmalara katılamayan, yeni teknolojik ürünler üretemeyen, ileri bilgi ve becerilerle donatılmamış, yetenekli teknik elemana sahip olmayan toplumların bağımsız yaşamaları gün geçtikçe zorlaşmaktadır.

Teknik Eğitim Fakültemiz, yüklenmiş olduğu misyon ve vizyon içinde mezunlarının Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, yetenekli birer eleman olarak ülke sanayiine ve teknik     eğitimine hizmet verecek şekilde katılmalarını sağlayacak çaba içindedir. Bu konuda öğretim üyelerimizin eğitim-öğretim ve araştırmalara katkıları devam etmektedir.  Modern  laboratuar ve atölye imkânları içinde öğrencilerimizi geleceğe hazırlama gayreti içindedirler. Ülke ekonomisine, ülke bilimine katkı yapan her kesime teşekkür borçluyuz. Bu yolda  yapılacak çalışmalara her türlü desteği vermeye hazırız.